Biologische bieren.
Ambachtelijk gebrouwen.

Onze eigenzinnigheid weerspiegelt zich in onze bieren. We vernoemen onze bieren naar figuren die de Gentse humor bloot leggen, brouwen een speciaalbier met een mild alcoholpercentage of op basis van getoast desembrood. Bier met inhoud. 

Reeds van bij de start van de brouwerij zetten wij sterk in op biologische bieren. Dit zijn bieren exclusief gebrouwen met biologische grondstoffen. We doen dit uit duurzaamheidsoverwegingen en respect voor de natuur. 

Wij brouwen op ambachtelijke wijze in onze off-grid brouwerij waar we gebruik maken van gezuiverd regenwater en zonne-energie. 

302Flora35_APO33_werkbestand.jpg

Flora 3.5

BIO PREMIUM LAGER
ABV 3.5% | EBC 6 | EBU 11.6 | APO 33cl

Zowel verfrissend als volmondig, een bier van lage gisting en koud gerijpt. Gerstemout en fijne, florale hopsoorten definiëren deze complexe, ambachtelijke lager.

944CydoniaBarocca_APO33_transparent.png

Cydonia Barocca

BIO KWEEPEER TRIPEL
ABV 8.0% | EBC 11 | EBU 23 | APO 33cl

Een krachtige tripel van lage gisting met een warme kruidigheid en een fijne toets van kweepeer, een vergeten vrucht.

Ed21_HULStout.png

HUL Extra Stout

BIO EXTRA STOUT 7.0%

Een oud Meirelbeeks bierflesje gevonden onder de brouwerij werd de muze van ons nieuwste brouwsel: een extra stout. Een rebrew van een verdwenen bier.

TWS19_BlondeSourAle_B3_solo_transparant.png

The Wild Specials

BLONDE SOUR ALE 7.0%

Viertien maanden gerijpt op eikenvaten, een aangenaam wijnachtig karakter met complexe fijne zuren, aroma van hout en toetsen van groene appel en citrus.

BARREL 3

300FloraSourCherry_APO33_background.jpg

Flora Sour Cherry

BIO ZURE KRIEK
ABV 3.5% | EBC 55 | EBU 10.1 | APO 33cl

Een bier gebrouwen met fijne lager gist en op vat gerijpt. Gedefinieerd door kriek en een frisse zuurheid.

104Termont_APO33_transparent.png

Termont

BIO RED ALE
ABV 7.0% | EBC 53 | EBU 19.2 | APO 33cl

Een vurig, bitterzoet speciaalbier met toetsen van karamel. Een bier van hoge gisting, ongefilterd en ongepasteuriseerd met nagisting en smaakevolutie op de fles.

TWS19_FlemishRedAle_B2_solo_transparant.png

The Wild Specials

FLEMISH RED ALE 7.0%

Viertien maanden gerijpt op eikenvaten, fruitige toetsen van rode vruchten, milde body en tonen van eikenhout. De perfecte zoet-zure balans voor een verfrissend en smaakvol bier.

BARREL 2

Ed19_Louis_GrandCru_solo_transparant.png

Louis XVIII Grand Cru

GRAND CRU 7.0%

Grand Cru van de Louis XVIII met fruitige hoparoma's en zeer soepel.

005LouixXVIII_APO33_transparent.png

Louis XVIII

BIO DONKERBLOND SPECIAALBIER
ABV 7.5% | EBC 15 | EBU 18.3 | APO 33cl

Een speciaalbier met fruitige hoparoma's en een aangenaam moutkarakter. Gebrouwen met Golding Hop en Pilsner mout.

401OudBrood_APO33_transparent.png

Oud Brood

BIO BREAD RED ALE
ABV 6.2% | EBC 56 | EBU 15.8 | APO 33cl

Een complex bier gemaakt i.s.m. bio bakkerijen. Voor dit food-waste-reduction bier worden overschotten van biologisch desembrood getoast en verkruimeld.

TWS19_FlemishRedAle_B5_solo_transparant.png

The Wild Specials

FLEMISH RED ALE 7.0%

Viertien maanden gerijpt op eikenvaten, fruitige toetsen van rode vruchten, milde body en tonen van eikenhout. De perfecte zoet-zure balans voor een verfrissend en smaakvol bier.

BARREL 5

Ed20_Flora_SessionDryHopped_solo_transparant.png

Flora 3.5 Session

BIO SESSION DRY HOPPED 3.5%

Biologisch, verfrissend en volmondig, van lage gisting en koud gerijpt. Gerstemout en fijne, florale hopsoorten definiëren deze complexe, ambachtelijke session.​

 

Onze verkoopunten.