1/2
BROUWERSCAFE

HUNDELGEMSESTEENWEG 310, 9820 MERELBEKE

HEROPENING OP ZATERDAG 8 MEI VANAF 12:00

OPENINGSUREN: 08/05/2021 T.E.M. 15/05/2021, 12:00 - 20:00

 

In de unieke setting van onze brouwerij, omgeven door muurschilderingen van kunstenaar Matthieu Ronsse kan u elke vrijdagavond komen genieten van ons biologische speciaalbieren.

 
1/4
RONDLEIDINGEN

ENKEL OP RESERVATIE

We vertellen je graag het verhaal van de brouwerij. Tijdens een rondleiding komt je meer te weten over de geschiedenis van het industriële pand SOFACQ - dat onderdak biedt aan onze brouwzaal -, hoe bier nu precies wordt gemaakt en wat ons bier nu zo speciaal maakt. We bieden de rondleiding aan in drie verschillende formules. 

Een rondleiding kan u aanvragen via het contactformulier

1 INFORMATIEVE RONDLEIDING

DUUR: 30 MIN. - 10-40 PERS. - € 5,00 PP

We nemen de groep mee doorheen het brouwerij gedeelte van het pand, en vertellen over de geschiedenis, het brouwproces en enkele leuke weetjes over onze bieren. Je krijgt ook de kans vragen te stellen aan onze brouwer.

 
1/6
UW EVENT OP DE SOFACQ SITE

2 SOFACQ GALLERY

De SOFACQ site huisvest ook een private kunstcollectie dewelke wij openstellen voor privé- of bedrijfsfeesten, dit al dan niet samen met de brouwzaal. De kunsthal biedt ook ruimte aan een meeting room dewelke apart af te huren valt. Voor meer informatie kan u terecht op de website of per e-mail naar info@sofacqgallery.com.

 

AANVRAAGFORMULIER RONDLEIDING

UW RESERVATIE IS PAS DEFINITIEF ALS WIJ DEZE PER MAIL BEVESTIGD HEBBEN

arrow&v

Indien u deze rondleiding als onderneming wenst te boeken, gelieve bovenstaande gegevens in te vullen: