top of page

zo 19 mrt

|

SOFACQ Gallery

SOFACQ Matinée / Guy Slabbinck

De historische SOFACQ site te Merelbeke Flora huisvest de gelijkname SOFACQ Gallery. In het weekend van 18 en 19 maart 2023 wordt deze kunsthal opengesteld. In de ruimte dat voorheen de SOFACQ pantoffel fabriek was struin je tussen kunstwerken van een verscheidenheid aan hedendaagse kunstenaars.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SOFACQ Matinée / Guy Slabbinck
SOFACQ Matinée / Guy Slabbinck

WANNEER

19 mrt 11:30 – 16:30

SOFACQ Gallery, Hundelgemsesteenweg 310, 9820 Merelbeke, België

OVER

De historische SOFACQ site te Merelbeke Flora huisvest de gelijkname SOFACQ Gallery. In het weekend van 18 en 19 maart 2023 wordt deze kunsthal opengesteld. In de ruimte dat voorheen de SOFACQ pantoffel fabriek was struin je tussen kunstwerken van een verscheidenheid aan hedendaagse kunstenaars. Na je bezoek aan de tentoonstelling kan je in het brouwerscafé nog nagenieten. De Barista serveert er koffie en huisgemaakt gebak, samen met de speciaalbieren van De Wilde Brouwers. Deze editie worden we vergezeld van gastkunstenaar Guy Slabbinck. Hij toont zowel in de kunsthal boven als in de brouwzaal (nieuw) werk in dialoog met de collectie.

Kinderen & Jongeren

Kinderen en jongeren jonger dan 16 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken onder strikte begeleiding van een ouder, voogd of familielid. Voor kinderen / jongeren groot en klein wordt er onder begeleiding van een kunststudent een Artist Table ingericht. Kinderen kunnen doorlopend gratis aansluiten terwijl hun ouders deelnemen aan de gegidste rondleiding of nagenieten van het bezoek in het café.

Studenten

Studenten kunnen de kunsthal bezoeken of deelnemen aan de gegidste rondleiding aan gereduceerd tarief.

Reservatie & Betaling

Bij het reserveren van je bezoek, heb je de keuze uit een kaartbetaling online of contant af te rekenen aan de inkom.

Reservatie is niet verplicht, maar warm aanbevolen.

DEEL

bottom of page